Förlänga håret eller inte? :)

Jag har tänkt på en sak väldigt länge och det är om jag ska ha håret som jag har de nu för jag trivs jättebra i det som de är.. men de är just de att jag bara kan ha den frisyren som jag har då jag kan liksom bara platta de och inget mer.... men sen tänker jag varför ska jag förlänga håret om jag trivs i det? Ska man inte alltid vara sig själv? Jo de tycker jag men sen så kommer det ett problem till jag tycker de är jättefint med långt hår också.
Ja vilka problem man kan ha med sig själv ibland alltså haha! Men om ni har några förslag så får ni gärna säga vad ni säger.

See yaa later :D













Halloweenfest någon?

Ja, så sitter man här och funderar vad man ska göra i helgen och framförallt vad man ska göra ikväll?
Men innan jag kommer på något så måste jag berätta för er att detta är första helgen på länge som jag och josse inte träffas det kommer bli en stor saknad efter Jossan :D You know vi gör det tillsammans Josse haha :D
Jag och Sofie är jättesugna på att festa idag men frågan är bara var är festen? Har pratat lite med Johan och han skulle prata med gran( en lumparkompis till han) så vi får se om de blir fest hos honom eller om det blir Tingvalla. Ja vill helt enkelt festa idag men de måste vara någon rolig fest också.





Köp dem!!

Nu är det såhär people att jag ska berätta en liten historia!! :) Jag lovar ni kommer tycka den är rolig!
okej det var en gång en väldigt snäll och omtänksam tjej vid namn HOST det kan jag inte säga än...
En dag var Host och Emelie ute och handla på Nova Lund och gissa om HOST hitta ett par fina stövlar, de var nämligen lårhöga och satt som en smäck på HOST så Emelie tyckte att hon skulle köpa dem om HOST vill ha dem men HOST tveka som vanligt och ångrar sig säkert nu hehe :P
Folk har ju delade meningar om det :P men du har kroppen till det HOST så sluta tramsa gumman :D KÖP dem och ha rätt kläder till så blir de bra ska du se :D

En bild på HOST haha

Våga vara den du är!

Alltså jag är så trött på tjejer som försöker vara något de inte är och sedan klanka ner på andra. Jag säger bara så här till dessa tjejer att ni lever inte i nuet, vem vill ha en tjej som inte är sig själv? vem vill ha en taskig människa som inte älskar andra för dem de är? Vem vill bli sårad och ner klankad av en sådan person. Jag säger bara varför gör inte samhället något åt detta!! Det finns så många tjejer och säkert även killar som blir utsatta för mobbing varje dag i sveriges skolor, detta är rent sagt ut för jävligt ursäkta att jag svär man nu var jag tvungen för jag blir så less på att sådana männsikor ska finns. Varför mobbar de folk? det är en fråga som vi ställer oss... Nej det är dags att vi alla hjälps åt och tar itu med problemet så att alla människor vågar vara sig själv för det är då man mår som bäst :)

Jobb och sedan korv så det slog gnistor...

Jaaa då var Måndagen avklarad..jobbat sen tio imorse till halv åtta nu ikväll :P
Efter jobbet blev det att träffa Jossan Dallahäst:D haha! Mötte henne vid Empiezia i Eslöv och sedan vandrade vi vidare till Coop Extra där vi handlar lite och sen så blev jag sugen på korv med bröd så vi gick till pressbyrån men ackk korven var slut snakka om att jag blev sur. Så vi gick till Anderssons ( en grillkiosk) där jag köpte 2 grillade korvar med bröd och josse hon tog en hot dog. :) Jag var så hungrig så det kunde inte hjälpas att äta två körvar haha:)


Talk to you later people <3


Nya stövlar, polare och fylletaxi :)

Helgen har varit underbar,igår blev det att vara med Josse efter att hon varit på Ullared med sin familj. Först visste vi inte riktigt vad vi skulle göra men sen så kom vi på att vi kunde hänga med Simon och oskar ett tag:P
Så vi var med dem efter att jag kört min kusin linda och robin till en fest i svalöv. Jag körde direkt från Svalöv till Eslöv och hämta Josse och så blev det Caspers( en pizzeria i marieholm) direkt när vi kom fram till m-holm. Där hade simon och oskar suttit och väntat så länge. De hade även med sig en kompis som hette robert. Så det blev att hänga med dessa pågar och josse fram till jag skulle hämta Linda,Robin,Oskar och Åsa i Svalöv...
Oj oj de hade haft hur roligt som helst och snakka om de var laddade!!! Haha!! :D
Innan allt detta roliga hände denna lördagskväll så var jag, mamma och lina på skopunkten i lund och köpte nya stövlar inför vintern. Snakka om att jag ÄLSKAR mina stövlar:D De är bäst och så supersnygga ;)
Idag är det ju söndag och vilket pissväder så idag fick det bli NOVA med josse och jag hittade två snygga armband på MQ och så tittade vi på ännu mer skor och skor och skor. Vi älskar skor :D det får man aldrig nog av right??
Nej nu kallar soffan med en bra film och familjen... Vi hörs grabbar och töser :)
Puss♥


Omelett, subway säger bara vilket matvrak man är...

Oj oj vilken trevlig fredag det har varit, dagen började med att man gick upp och åt frulle= frukost haha! det blev två rostade mackor och så ett glas juice. :)och detta åt man givetsvis vid tv som man alltid brukar göra ;P
Vid halv elva tiden ringde linda min kusin och sa när hon skulle komma, det blev att hoppa in i duschen och göra vid sig. Vid tolv kom linda och vi gick direkt hem till mej och gjorde omelett mm så gott säger jag bara och inte nog med det så blev det riskakor med ost på kan det bli bättre?:)
Efter en stund blev det att vi åkte in till eslöv och fixa lite grejor sen blev det att sitta på mcdonkan och vänta tills Lindas pojkvän Robin kom hem ifrån jobbet.
När jag kom hem sen så stod det kinamat på matlistan idag dag kan ni gissa om jag blev glad? Jo för tänk det blev hon :)
Och nu sitter jag här och skriver blogg till er:) Snart blir det att köra in och hämta bästa josefine och sen kör vi direkt till Subway och sitter där en stund och äter hahah :P Subway är något som vi båda älskar hahah :P
Ni måste bara smaka deras kakor hur goda som HELST:D
Så som ni förstår har de blivit en underbar fredag för mej med god mat haha

Se yaaa later ;) ♥

Förtvivlad

Jag är så förtvivlad att jag inte vet snart var jag ska ta vägen.. Jag förstår inte alls hur någon så närastående människa till mig kan säga att de inte gör något om de förlorar mig, jag menar är jag inte ens värd ett sandkorn eller vad är det de handlar om? Jag vet innerst inne att hon inte mena det, men sen så frågar jag mig varför ska jag förlåta henne gång på gång utan att det blir någon förändrig. Så funkar det inte i min värld man kan inte såra andra hur många gånger som helst och sen tro att det ska vara okej att göra så.
Nej, detta var verkligen droppen för mig. Jag kommer inte förlåta mamma denna gången för varför ska jag må så dåligt varje dag för att hon inte kan ändra på sig och sitt beroende.
Det jag hoppas nu är att hon snart inse att hon har förlorat sin dotter för gott. :(

Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast

Hallå Ja!!

Mitt namn är Emelie jag är en självständig och omtänksam tjej som är väldigt mån om mig själv och mina närmaste. Jag är alltid mig själv och låter ingen ändra på mig utan då får de helt enkelt accepterar det de inte gillar med mig.
Jag hoppas ni ska trivas när ni läser min blogg för här kommer det handla om precis allting. ♥

Gå inte framför mig.
Jag kanske inte kan följa dig.
Gå inte bakom mig
Jag kanske inte kan leda dig
Gå bara bredvid mig och var min bästa vän!!

Den dikten är tillägnad Josephine Dahlbäck som är världens bästa vän!!! :)






 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0